WIJ ZIJN ER VOOR JE

Onze klantenservice staat tot uw beschikking voor eventuele vragen

Rietjes van papier!
Een goed en eerlijk product die bij deze tijd hoort!

Door tv programma’s zoals Blue planet II en recentelijke artikelen waarin wij lezen over de vreselijke hoeveelheid plastic in ons huidige milieu zijn wij geïnspireerd om een steentje bij te dragen om hier verandering in aan te brengen en kwamen met het idee om Straight Up Straws in Groningen te starten met biologisch afbreekbare papieren rietjes.
Naar schatting worden er per jaar tussen de 3 en 5 miljard rietjes verbruikt, alleen in Nederland! Hiermee kunnen we dus zeker een stapje in de goede richting zetten.
Al onze rietjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en zullen binnen een aantal weken volledig zijn afgebroken. De rietjes voldoen aan alle huidige hygiëne eisen, zowel EU als internationale eisen. Wij werken uitsluitend met papier, karton en hout pulp Cello.
Om ook op het gebied van import zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu, komen al onze producten uit Europa en waar mogelijk uit de directe omgeving van Groningen. Kleinere bestellingen in de regio worden per fiets bezorgd.
Wij verkopen uitsluitend papieren rietjes van de beste kwaliteit, het rietje zal uren in het glas kunnen doorbrengen zonder dat dit van invloed is op de kwaliteit van het rietje. Tevens draagt u bij door een milieubewuste keuze te maken. Een goed en eerlijk product die bij deze tijd hoort!
Maak vandaag nog de juiste keuze en bestel uw papieren rietjes hier!

“Al onze rietjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en zullen binnen een aantal weken volledig zijn afgebroken. De rietjes voldoen aan alle huidige hygiëne eisen, zowel EU als internationale eisen. Wij werken uitsluitend met papier, karton en hout pulp Cello”.

Straight Up Straws
BEKIJK ONS ASSORTIMENT