WIJ ZIJN ER VOOR JE

Onze klantenservice staat tot uw beschikking voor eventuele vragen

HULP NODIG?

Neem contact met ons op voor je vraag

Onze rietjes worden uitsluitend uit zwaar papier en eetbare lijm vervaardigd.

De productie is gecertificeerd volgens internationale kwaliteitsnormen met ISO9001 certificering en BRC food packaging standards.

Onze rietjes zijn getest en geaccordeerd met International food and safety standards met EU Resolution AP (2002) en Regulation No 1935/2004. Tevens zijn de rietjes op grond van FDA food standards getest.

Wij doen er alles aan om uitsluitend gecertificeerd recyclebaar papier te gebruiken zodat wij de volledig cyclus van boom tot product kunnen herleiden.

Onze papieren rietjes zijn uiteraard biologisch afbreekbaar en recyclebaar, composteerbaar bij natuurlijke omgevingstemperaturen en zelfs in de Oceaan (in tegenstelling tot kunststof of nep composteerbare kunststoffen).

GESCHIKT VOOR

De papieren rietjes van Straight Up Straws zijn uitstekend geschikt voor toepassingen in:
Bar, cafe, restaurant, diner, cafeteria, pub, take away, pizzeria, verzorgingshuis, ziekenhuis, bioscopen, supermarkt, winkels, scholen, fast food, drankenhandel, groothandel, kantines, kinderopvang, bedrijven, feesten, celebrations, parties, koffie, koffieshop, hotels, theehuis, tourisme, theater…

HOUDBAARHEID

De papieren rietjes van Straight Up Straws kan tot 8 uur houdbaar zijn in het drankje met een garantie van minimaal 2 uur! 100% biologisch afbreekbaar.

KWALITEIT

De rietjes van papier van Straight Up Straws zijn in de EU geproduceerd met de hoogste kwaliteits eisen en gemaakt van consumeerbaar papier en inkt. De rietjes voldoen aan alle EU en internationale eisen en richtlijnen voor producten die onder het consumeerbare papier product vallen: i.e Guideline AP (2002)1, Regulation No 1935/2004 and 100% free from chlorine, lead and softeners. (vrij vertaald: zonder chloor/bleek, lood en weekmakers).